Legalizari notariale

Din dorinta de a va facilita sarcinile, dupa traducerea materialelor ne putem ocupa si de legalizarea acestora. Legalizarea notariala se face doar pentru traducerile efectuate de catre traducatorii nostri autorizati de catre Ministerul de Justitie.

Colationare

Serviciul de colationare reprezinta verificarea si corectarea de catre traducatorii biroului nostru, a unor traduceri realizate anterior de catre alti traducatori. Daca traducerea respectiva contine foarte multe erori, ceea ce ar implica modificari majore in texte, se poate recomanda efectuarea unei noi traduceri de catre traducatorii nostri autorizati. Costul acestui serviciu este de 50% din valoarea costului normal al unei traduceri.

Apostilare

Biroul nostru de traduceri va ofera serviciul de obtinere a apostilei. Titularul documentului, pentru care este necesara apostila, trebuie sa fie domiciliat in Bucuresti, respectiv sediul autoritatii emitente trebuie sa fie in raza de competenta a municipiului Bucuresti.

Va oferim cu placere informatiile necesare despre traduceri si oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborari ne poti contacta oricand, folosind urmatoarele date de contact: 0736.663759, adresa noastra e-mail sau formularul de mai jos.

Obtineti o cotatie online

Close Menu